Forumul Democrat al Germanilor din România

Festivalul Holzstock

Holzstock Festival este probabil unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania!
Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a șaptea ediție, între 20 și 22 august 2021 și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.
Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniți din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman.
Avem zonă de Camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și zonă de campare pentru Van-uri.
Anul acesta avem deosebita plăcere să anunțăm următoarele formații participante la festival:
Vineri, 20. August 2021
Robin and the Backstabbers
The Different Class
Stiff Kicks
Sambata, 21. August 2021
Vița de Vie
Orkid
Wildchild
…..and many more.
Și bineînțeles, ca și în anii precedenți, v-am pregătit multe workshop-uri și ateliere interesante de vizitat în timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri și ateliere vor fi afișate în curând.
Biletele tip Early Bird sunt într-un număr limitat.
Accesul este permis pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
SAU
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 14.00 PM – 22 august, 14.00 PM) ca și valabilitate.
SAU
rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 realizate la intrarea la festival contra cost.
Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.
Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Hosman pe canalele noastre de comunicare

The event is finished.

Data

20 - 22 aug. 2021
Expired!

Timp

08:00 - 18:00

Jugendforen